Semimaraton Iasi Company Challenge este o oportunitate pentru companiile ce doresc sa sprijine un stil de viata activ sa participe cu o echipa la Semimaraton Iasi.

Echipe ale companiilor pot participa la orice cursa din cadrul evenimentului si vor beneficia de un clasament special corporate.

Company Challenge este platforma perfecta pentru un eveniment de teambuilding pentru compania dumneavoastra incurajand intre angajatii atat spiritul de echipa dar si antrenamente impreuna si sustinerea unei cauze caritabile.

spring-2-team

Clasament Company Challenge

Toate companiile care se inscriu in Company Challenge intra intr-un clasament special. Clasamentul se va face intre companii pe baza unui sistem de punctaj dupa cum urmeaza:

Pozitie in clasament Semimaraton Cros 10km Cros 5km
Locul 1 10 7 7
Locul 2 9 6 6
Locul 3 8 5 5
Locul 4 7 4 4
Locul 5 6 3 3
Locul 6 5 2 2
Locul 7 4 1.5 1.5
Locul 8 3 1.5 1.5
Locul 9 2 1.5 1.5
Locul 10 si peste 10 2 1.5 1.5

Acordarea punctelor

Pozitia in clasament se va calcula dupa clasamentul de pe fiecare proba doar pentru participanti la Company Challenge. Pentru probele de semimaraton,  Cros 10km și Cros 5km se va calcula separat pe Open Feminin si Open Masculin.

Toate punctele se acorda doar pentru participantii care termina cursa.

In cazul de egalitate intre doua echipe, departajarea se va face luand in calcul cea mai buna clasare a unui membru din echipa la Semimaraton Masculin. Daca si aici este egalitate se continua in ordinea urmatoare pana cand se pot departaja: Semimaraton Feminin,  Cros 10km si Cros 5km.

Beneficii Company Challenge

Toate companiile care se inscriu in Company Challenge vor beneficia de urmatoarele servicii:

  • Kitul pentru fiecare inscriere specific cursei
  • Logo, denumire, link website si scurta descriere (25 de cuvinte) in pagina specifica de Company Challenge de pe site-ul oficial
  • Clasament separat in cadrul Company Challenge
  • Clasament separat pentru angajati in cadrul fiecarei probe (realizat pe Open Masculin si Feminin la probele individuale si Open)
  • Lista completa de rezultate ale angajatilor transmisa dupa eveniment de catre organizatori

Taxe de participare Company Challenge

Semimaraton
per inscriere
Cros 10km
per concurent
Cros 5km
per inscriere
Cros 2.5km
per inscriere
Curse copii
per inscriere
Inainte de 31 ianuarie 75 ron 60 ron 60 ron 25 ron gratuit
dupa 1 februarie 85 ron 65 ron 65 ron 30 ron gratuit

Inscriere Company Challenge

Daca doresti sa inscrii compania ta in Company Challenge, te invitam sa completezi formularul de mai jos. Daca doresti detalii suplimentare ne poti contacta pe info@semimaratoniasi.ro

Start typing and press Enter to search