Cursa copiilor

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cursa copiilor

aprilie 26 @ 9:10 am

Zona de start și finish este Piața Palat.
Traseul va fi un segment scurtat din cursa populară.
Toate cursele de copii (până la 14 ani) vor avea loc în ziua de duminică a cursei, având starturi după terminarea curselor adulților, conform programului oficial.

Cursele copiilor se vor desfășura pe categorii de vârstă, având starturi separate fete/băieți. La cursa copiilor pot participa copii cu vârsta între 6 și 14 ani. Copiii cu vârsta de 15-17 ani vor alerga în cursa populară (2,5km).

Nu exista taxă de participare.

Înscrierile se fac online cel târziu cu 7 zile înainte de eveniment și, în limita locurilor disponibile, la fața locului.

Categorie
6 – 8 ani (fete / băieți)
9 – 11 ani (fete / băieți)
12 – 14 ani (fete / băieți)
Locuri disponibile
50 locuri
100 locuri
100 locuri
Distanță alergare
600m
600m
1000m


Înscrie-te

Întrebări frecvente

Care este cursa potrivită pentru mine?
Îți recomandăm să alegi o cursă pe măsura experienței și abilităților tale fizice. Dacă ești începător, cel mai bine ar fi să te înscrii la cursa populară de 2.5km sau la cea de 5km.
Ce ar trebui să am la mine în ziua cursei?
În ziua cursei este esențial să ai la tine un act de identitate, kit-ul de participare, echipament complet de alergare și papuci sport, potriviți pentru alergarea pe asfalt.
De unde iau kit-ul de participare la cursă?
Kit-ul de participare la cursă îl vei lua în perioada 24-25 aprilie 2020: vineri, în intervalul 15:00 – 20:00, sau sâmbătă, în intervalul 10:00 – 20:00, de la SportExpo, Palas Mall.

Kit de participare

Kit-ul de participare pregătit de noi pentru tine contine un tricou minunat si o medalie, plus multe alte surprize pentru participanții la competiție.

Detalii

Data:
aprilie 26
Timp:
9:10 am
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Palatul Culturii
Palatul Culturii
Iasi, Romania