Cursă specială 2.5 km

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cursă specială 2.5 km

aprilie 26 @ 9:10 am

Traseul Cursa POPULARĂ este reprezentat de o distanță de 2,5 km, astfel:

START / Piața Palat – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt (întoarcere) – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Str. Palatului (întoarcere) – Piața Palat /Finish.

Pentru a promova mișcarea într-un oraș curat și sănătos traficul autovehiculelor pe traseul evenimentului va fi ÎNCHIS, cu excepția circulației mijloacelor de trasnsport în comun.


Înscrie-te

Întrebări frecvente

Care este cursa potrivită pentru mine?
Îți recomandăm să alegi o cursă pe măsura experienței și abilităților tale fizice. Dacă ești începător, cel mai bine ar fi să te înscrii la cursa populară de 2.5km sau la cea de 5km.
Ce ar trebui să am la mine în ziua cursei?
În ziua cursei este esențial să ai la tine un act de identitate, kit-ul de participare, echipament complet de alergare și papuci sport, potriviți pentru alergarea pe asfalt.
De unde iau kit-ul de participare la cursă?
Kit-ul de participare la cursă îl vei lua în perioada 24-25 aprilie 2020: vineri, în intervalul 15:00 – 20:00, sau sâmbătă, în intervalul 10:00 – 20:00, de la SportExpo, Palas Mall.

Kit de participare

Kit-ul de participare pregătit de noi pentru tine contine un tricou minunat si o medalie, plus multe alte surprize pentru participanții la competiție.

Detalii

Data:
aprilie 26
Timp:
9:10 am
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Palatul Culturii
Palatul Culturii
Iasi, Romania