Cursa Copiilor

Toate cursele de copii (pana la 14 ani) vor avea loc in ziua de duminica a cursei, avand starturi dupa terminarea curselor adultilor, conform programului oficial.

Cursele copiilor se vor desfasura pe categorii de vârsta, având starturi separate fete/băieți. La cursa copiilor pot participa copii cu vârsta între 6 și 14 ani. Copiii cu varsta de 15-17 ani vor alerga in cursa populară (2,5 km).

Nu exista taxă de participare.

Înscrierile se fac online în limita și până la data din Conditii inregistrare si taxe de participare.

 Categorie Locuri disponibile Distanta alergare
6 – 8 ani (fete / băieți) 50 locuri 600 m
9 – 11 ani (fete / băieți) 100 locuri
600 m
12 – 14 ani (fete / băieți) 100 locuri 1000 m

*) Categoriile de vârstă iau in calcul anul nașterii. Vârsta calculată este cea pe care copilul o împlinește în anul competiției, indiferent dacă este înainte sau după data competiției.

Hai impreuna cu familia la Semimaraton Iasi – cursa copiilor!

Traseu

Zona de start si finish este Piața Palat.
Traseul va fi un segment scurtat din cursa populara.

Reguli inscriere si participare

Vă rugăm să citiți și regulamentul complet al competiției pentru detaliile complete. Mai jos vom trece câteva detalii specifice legate de cursele de copii.

Participantii, la cursele copiilor vor fi însotiți la înscriere și ridicarea numarului de concurs de un parinte care va completa si semna declaratia de inscriere prin care isi va da acordul pe proprie raspundere ca este apt copilul din punct de vedere medical pentru participarea la competitie, in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui martor.

Copiii vor alerga singuri, fara sa fie insotiti de parinti.

Pentru cursa copiilor se vor intocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de varsta si sex doar pentru primii 3 participanți.

Te-ai inscris? Sau vrei sa vezi cine mai participa?