Europa FM este partener media tradițional al asociațiilor ieșene pentru susținerea celui mai mare eveniment sportiv de alergare din Moldova – Semimaratonul Iași. Postul de radio a fost alături de organizatori și la edițiile din anii 2018 și 2019.

Suntem onorați că am fost aleși să mediatizăm acest eveniment caritabil, să fim alături de copiii care provin din comunități defavorizate, prin intermediul organizațiilor Salvați Copiii Iași și Rotary Club Iasi Copou.

La început de an, am lansat campania „2022 motive de bucurie!”, prin care le-am propus ascultătorilor să găsească un motiv de bucurie în fiecare zi!

Prin Semimaraton Iași, împreună cu organizatorii, Europa FM a ridicat bucuria la puterea a doua: bucuria de a alerga dublată de susținerea unor cauze nobile. Pentru că dorim să ștergem amintirile neplăcute ale copiilor.

Ei reprezintă un sfert din populația planetei, dar sută la sută din viitorul ei.  Suntem empatici și solidari, pentru a salva viitorul! Empatia este una din valorile Europa FM, alături de conștiință, respect, pasiune pentru radio și responsabilitate. De altfel, Europa FM și-a unit eforturile și cu Organizația Salvați Copiii România pentru a veni în sprijinul copiilor refugiați din Ucraina și al mamelor lor.

Europa FM susține drepturile tuturor copiilor la educație, protecție și sănătate, printr-un jurnalism făcut cu responsabilitate de echipa știrilor care contează, precum și în emisiunile săptămânale „Academia Europa FM” realizată de profesorul „cool” Marcel Bartic și „Lumea Europa FM” realizată de Iulia Verbancu. Iar zi de zi, românii se fac auziţi la „România în Direct”, cea mai ascultată emisiune din ţară, realizată de Cătălin Striblea. Toate programele Europa FM promovează mișcarea, iar sfaturile despre alimentație și un stil de viață sănătos vin în fiecare vineri seara la „Frecvența gustului”, emisiune realizată de medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Postul nostru de radio susține nu doar campaniile sociale, ci și multe evenimente culturale din Moldova.

Ne bucurăm că Europa FM este foarte ascultat în această frumoasă regiune a țării, după cum arată și ultimul Studiu de Audiență Radio realizat în vara acestui an.

La nivel național,  Europa FM și-a consolidat poziția și s-a detașat ca cel mai ascultat radio privat în orașele țării.

Mulțumim organizatorilor Semimaraton Iași și alergătorilor pentru că sunt pe aceeași frecvență cu Europa FM!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *