Dragi participanti,

Suntem aproape de startul celei de-a treia editii a Semimaraton Iasi si ne bucuram sa fim din nou impreuna intr-o cursa de care suntem convinsi ca va fi memorabila.
Pentru a va face cat mai placuta si facila integrarea in atmosfera concursului, va reamintim cateva puncte importante carora trebuie sa le acordati atentie.

SPORTEXPO

Incepem prin a va reaminti programul evenimentului si faptul ca va asteaptam vineri, 21 aprilie (intre 16:30 si 21:00) si sambata, 22 aprilie la SportExpo in interiorul Palas Mall, in fata magazinului Intersport.
Programul evenimentului

Este detaliat si pe site-ul oficial http://semimaratoniasi.ro/participanti/program-eveniment/

Vineri, 21 aprilie

SportExpo – Palas Mall, in fata magazinului Intersport
16:30 – 21:00 – Predare kituri pentru toate probele
16:30 – 21:00 – Inscrieri in limita locurilor disponibile

Sambata, 22 aprilie 2015

SportExpo – Palas Mall, in fata magazinului Intersport
10:00 – 21:00 – Predare kituri pentru toate probele
10:00 – 21:00 – Inscrieri in limita locurilor disponibile

Duminica, 23 aprilie 2015

Zona de start – Piata “Palatul Culturii”

07:30 – 08:30 – Predare kituri doar pentru concurenti din afara orasului
09:10 – Incalzire cu instructori specializati
09:30 – START Cursele de semimaraton, stafeta si cros 10,5km
09:35 – START cursa populara de 2,5 km si cursa copii(15-17ani)
9:30 – 11:30 – Inscriere si predare kituri pentru curse copii (in limita locurilor disponibile)
12:00 – Curse copii
13:00 – Festivitatea de Premiere

Regulament

Va recomandam ca inainte de inceputul evenimentului, respectiv vineri sau sambata dimineata sa mai parcurgeti o data regulamentul competitiei pentru a va reimprospata memoria privind toate regulile competitie. Regulamentul este disponibil pe site-ul oficial:
http://semimaratoniasi.ro/participanti/regulament/

Ridicarea kiturilor si inscriere

Important!!!
Kiturile de participare se eliberează doar persoanal, persoanei care participă, pe baza unui act de identitate (buletin, permis de conducere, pasaport).

Pentru ridicarea kitului de participare de catre o alta persoana, aceasta trebuie sa prezinte: declaratia semnata in original de concurentul participant, o copie dupa buletinul de concurentului.

Pe spatele copiei de buletin, trebuie scris de mana si semnat de catre participant:
Subsemnatul , imputernicesc pe sa ridice in numele meu kitul de participare pentru Semimaraton Iasi. Mentionez ca am semnat in original declaratia pe proprie raspundere si am inteles toate conditiile de participare impuse de aceasta si regulamentul oficial.

Declaratia pe proprie raspundere

Pentru a putea sa va oferim kitul cat mai repede, va rugam sa veniti cu declaratia pe proprie raspundere deja completata. Ea a fost trimisa deja completata, in mod automat, atasata la emailul de confirmare pe adresa din formularul de inscriere. Daca nu ati primit emailul, va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] // mentionand numele cu care v-ati inscris si proba la care participati.
Alternativ puteti downloada si declaratia in alb, fiind necesara completarea ei manual.
Click aici pentru declaratia in alb!

Pentru proba de semimaraton-echipe declaratiile se vor semna obligatoriu de catre fiecare membru al echipei si se vor depune in original la ridicarea pachetului de start fie de toata echipa, fie de catre unul din membri echipei care va avea asupra sa declaratiile semnate in original ale tuturor membrilor echipei.
Kitul pentru echipe se va ridica integral pentru toata echipa. Nu se admit ridicari de kituri fara declaratiile pe proprie raspundere semnate in original si fara prezenta macar a unui membru al echipei.

Atentie!!! Echipele care nu au depus declaratiile pe proprie raspundere semnate in original vor fi automat descalificate.

Prognoza meteo

Se pare ca vremea tine cu noi, astfel ca duminica la ora startului scapam de precipitatii, vor fi insa temperaturi foarte scazute. Va recomandam sa va echipati corespunzator temperaturii si sa aveti la dumneavoastra si echipament de schimb. Va rugam sa verificati sambata inca odata prognoza meteo si sa va adaptati echipamentul pentru cursa pentru vremea din ziua cursei.

Cauze caritabile

Va reamintim sustinerea noastra pentru cauzelor sociale draga noua si voua, respectiv proiectul Proruralis si Salvati Copii Iasi. Detalii despre ambele cauze gasiti pe site-ul oficial:
http://semimaratoniasi.ro/cauze-umanitare/

Va asteptam cu drag!

Nu in ultimul rand, nu uitati ca sunteti aici sa va bucurati de alergare, de prieteni, de oameni frumosi ca voi si ca fair-play-ul este mai important in sport decat orice premiu.

Va multumim ca ati citit pana aici si va asteptam cu drag la start!

Recommended Posts

2 Comments

  1. Buna ziua Chitul de participare pentru copii reprezintă doar numărul ? Îl vom atașa pe orice hăinuță sau trebuie o anumită culoare,multumesc


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *