Dragi participanti,

Suntem aproape de startul celei de-a patra editii a Semimaraton Iasi si ne bucuram sa fim din nou impreuna intr-o cursa de care suntem convinsi ca va fi memorabila. În primul rând, am dori să mulțumim partenerilor instituționali, sponsorilor, partenerilor, partenerilor organizatorici și partenerilor media principali care fac evenimentul posibil:

Parteneri Instituționali: Primăriei Municipiului Iași, Inspectoratului Școlar Judetean Iași, Inspectoratul Județean de Poliție Iași, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Iași și Serviciul de Ambulanță Județean Iași

Sponsor TITLE: Europa FM

Sponsori GOLD: United Business Center, Palas Mall, OXYGEN, Digi Mobil, Wink, Vivertine, Magnius, Unreel Media

Sponsori SILVER: AFTERHILLS, Digi-Tale, E-CONT, September Media

Sponsori BRONZE: BMW Apan Motors, Arcadia Spitale și Centre Medicale, AlmavivA Services, Dopopoco, Auchan Retail, A & S MED WAREHOUSE, NESS România

Parteneri: Petru, Isostar, Cobyul, AtletIS, CIUC, Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, Dainty, FIKA, Via Naturalia, Quick Promo, Apavital, Intersport, Advento Media Hub, Pim, Clubul Fotografilor, Wiron, Kinetic Sport & Medicine, B!TONIC, International Summer Schools Education – ISSEDU

Parteneri organizare: Asociația People for Sport, Asociația Elite Running

Parteneri media principali: Radio România Iași, Iasi TV Life, Radio Hit, Ziarul de Iași, Iași FUN, Evenimentul, DIGI 24, inoras.ro, Impact FM, Curierul de Iași, Bună Dimineața Iași, Tele M, Affichage, Alerg.ro, Adrenallina și Agora Press

Pentru a vă face cât mai placută și facilă integrarea în atmosfera concursului, vă reamintim câteva puncte importante cărora trebuie să le acordați atenție.

SPORTEXPO

Incepem prin a va reaminti programul evenimentului si faptul ca va asteaptam vineri, 20 aprilie (intre 15:00 si 20:00) si sambata, 21 aprilie la SportExpo in interiorul Palas Mall, in fata magazinului Intersport.

Programul evenimentului
Este detaliat si pe site-ul oficial http://semimaratoniasi.ro/participanti/program-eveniment/

Vineri, 20 aprilie
SportExpo – Palas Mall, in fata magazinului Intersport
15:00 – 20:00 – Predare kituri pentru toate probele
15:00 – 20:00 – Inscrieri in limita locurilor disponibile

Sambata, 21 aprilie
SportExpo – Palas Mall, in fata magazinului Intersport
10:00 – 20:00 – Predare kituri pentru toate probele
10:00 – 20:00 – Inscrieri in limita locurilor disponibile

Duminica, 22 aprilie
Zona de start – Piata “Palatul Culturii”

07:30 – 08:30 – Predare kituri doar pentru concurenti din afara orasului
09:10 – Incalzire cu instructori specializati
09:30 – START Cursele de semimaraton, stafeta si cros 10,5km
09:35 – START cursa populara de 2,5 km
9:30 – 11:30 – Inscriere si predare kituri pentru curse copii (in limita locurilor disponibile)
12:00 – Curse copii
13:00 – Festivitatea de Premiere

Regulament

Va recomandam ca inainte de inceputul evenimentului, respectiv vineri sau sambata dimineata sa mai parcurgeti o data regulamentul competitiei pentru a va reimprospata memoria privind toate regulile competitie. Regulamentul este disponibil pe site-ul oficial:
http://semimaratoniasi.ro/participanti/regulament/.

Ridicarea kiturilor si inscriere

Important!!!
Kiturile de participare se eliberează doar personal, persoanei care participă, pe baza unui act de identitate (buletin, permis de conducere, pasaport).

Pentru ridicarea kitului de participare de catre o alta persoana, aceasta trebuie sa prezinte: declaratia semnata in original de concurentul participant, o copie dupa buletinul concurentului.

Pe spatele copiei de buletin, trebuie scris de mana si semnat de catre participant:
Subsemnatul , imputernicesc pe sa ridice in numele meu kitul de participare pentru Semimaraton Iasi. Mentionez ca am semnat in original declaratia pe proprie raspundere si am inteles toate conditiile de participare impuse de aceasta si regulamentul oficial.

Declaratia pe proprie raspundere

Pentru a putea sa va oferim kitul cat mai repede, va rugam sa veniti cu declaratia pe proprie raspundere deja completata. Ea a fost trimisa deja completata, in mod automat, atasata la emailul de confirmare pe adresa din formularul de inscriere. Daca nu ati primit emailul, va rugam sa ne scrieti pe adresa info@semimaratoniasi.ro // mentionand numele cu care v-ati inscris si proba la care participati.

Alternativ puteti downloada si declaratia in alb, fiind necesara completarea ei manual.
Click aici pentru declaratia in alb!

Pentru proba de semimaraton-echipe declaratiile se vor semna obligatoriu de catre fiecare membru al echipei si se vor depune in original la ridicarea pachetului de start fie de toata echipa, fie de catre unul din membri echipei care va avea asupra sa declaratiile semnate in original ale tuturor membrilor echipei.
Kitul pentru echipe se va ridica integral pentru toata echipa. Nu se admit ridicari de kituri fara declaratiile pe proprie raspundere semnate in original si fara prezenta macar a unui membru al echipei.

Atentie!!! Echipele care nu au depus declaratiile pe proprie raspundere semnate in original vor fi automat descalificate.

Prognoza meteo

Se pare ca vremea tine cu noi, astfel că duminică la ora startului vom avea o temperatură numai bună de alergare, aproximativ 22 grade. Va rugăm sa verificati sambătă înca o dată prognoza meteo și să vă adaptați echipamentul pentru vremea din ziua cursei.

Cauze caritabile

Va reamintim sustinerea noastra pentru cauzelor sociale dragi noua si voua, respectiv proiectul Proruralis si Salvati Copiii Iasi. Detalii despre ambele cauze gasiti pe site-ul oficial:

Va asteptam cu drag!

Nu in ultimul rand, nu uitati ca sunteti aici sa va bucurati de alergare, de prieteni, de oameni frumosi ca voi si ca fair-play-ul este mai important in sport decat orice premiu.
Va multumim ca ati citit pana aici si va asteptam cu drag la start!

Cu drag,
Echipa de organizare

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *