Ne bucurăm și vă mulțumim pentru interesul crescut de participare la a doua editie a Semimaraton Iasi. La finalul saptamanii trecute s-au terminat oficial inscrierile online, iar pentru unele probe chiar cu cateva zile mai devreme, fiind atins numarul limita de inscrieri.

Acest numar limita este dat de elementele din kit care sunt comandate (ex: medaliile) cu mult timp inainte din cauza timpului de executie. Pentru ca totusi au fost persoane care nu au reusit sa se inscrie si care ne-au scris ca doresc foarte mult sa participe, incercam sa gasim o solutie.

Astfel ca, luni si marti, vom face doua lucruri:
– vom incerca sa validam toate inscrierile neconfirmate, iar daca printre ele sunt persoane care nu mai participa sa eliberam locurile respective
– sa lucram cu furnizorii nostri pentru a gasi o solutie de suplimentare a comenzii

In functie de rezultatul celor doua actiuni, miercuri dupa-amiaza, cel tarziu joi dimineata, vom anunta pe site si facebook cate locuri disponibile noi vom avea la fiecare proba.

Locurile se vor putea accesa prin inscrierea si plata la fata locului in cadrul sports-expo, pe principiu primul venit, primul servit. Detalii despre programul de la sports-expo gasiti in pagina de program.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *