În duminica Floriilor, pe 24 aprilie, de la ora 09.00, va avea loc a doua ediţie a evenimentului Semimaraton Iaşi. Competiţia sportivă este organizată de Rotary Club Iaşi Copou în parteneriat cu Ro Club Maraton şi  beneficiază de spijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi. Partenerii caritabili ai evenimentului sunt: Rotary Club Iaşi, Rotary Club Iaşi 2000 şi Rotary Club Curtea Domnească.

Evenimentul se adresează atât sportivilor cu experienţă în cursele de fond cât şi amatorilor, fiind segmentată în patru curse distincte:

  • semimaraton individual – 21,095km
  • semimaraton ştafetă – 4×5,28km
  • cross – 10,7km şi
  • cursa populară – 2,5km.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://semimaratoniasi.ro/inscriere/conditii-taxe/” target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Click aici pentru inscriere și detalii[/mk_button]

_Comunicat-de-presa-Semimaraton-Iasi-2016

Startul cursei se va da din faţa Palatului Culturii şi se va desfăşura pe traseul str. Anastasie Panu, str. Elena  Doamna, Şoseaua Păcurari cu întoarcere la sensul giratoriu din Păcurari, Piaţa Mihai Eminescu, str. Gavriil  Muzicescu, str. Arcu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, având linia de sosire la Palatul Culturii.

Semimaraton Iaşi 2016 îşi păstrează profilul de competiţie sportivă caritabilă şi va susţine cauzele Asociației  Salvați Copiii în demersurile sale de ajutorare a copiilor cu situații precare, ce provin din familii lipsite de posibilități materiale şi Fundaţiei Proruralis din Iaşi prin oferirea de burse copiilor excepţionali din mediul rural. La prima ediţie, cu sprijinul celor 755 de alergători, al sponsorilor şi partenerilor caritabili şi instituţionali, competiţia a generat venituri suficiente pentru oferirea a 10 burse anuale unor elevi din familii defavorizate şi continuarea studiilor la liceele și colegiile de prestigiu din Iași.

Fiecare kilometru alergat la Semimaratonul Iaşi poate însemna o nouă şansă pentru un copil aflat în dificultate.

Pentru informaţii, înscriere în competiţie sau donaţii accesaţi www.semimaratoniasi.ro sau www.facebook.com/semimaratoniasi

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *