Ce este un fundraiser Galantom?

Un fundraiser Galantom este o persoană căreia îi pasă de problemele comunității în care trăiește și alege să se implice direct în rezolvarea acestora.

El înțelege că fiecare dintre noi este în măsură să contribuie la schimbarea în bine pe care și-o dorește în comunitate și optează să își aducă contribuția prin fundraising voluntar.

Ce trebuie sa faci mai exact?

Pe scurt, vei avea o pagina de fundraising/strângere de fonduri prin intermediul căreia susții voluntar cauza copiilor ce provin din medii defavorizate, antrenându-ți totodată prietenii, colegii, cunoscuții și pe cei din mediul tău social să contribuie la rândul lor prin donatii online (direct pe pagina ta) la atingerea obiectivelor  în care tu crezi.

Practic, vei strânge o comunitate de oameni în jurul unui set de valori, iar împreună veți susține proiectele pentru copii și ajutați la implementarea acestora în societate.

Care sunt pasii sa devii fundraiser Galantom?

  1. Folosești  participarea la eveniment pentru a promova cauza, respectiv importanța accesului la educație pentru copiii ce provin din medii defavorizate. Poți opta să susții copiii devenind fundraiser în formularul de înregistrare al concursului sau dacă nu ai făcut asta până acum poți intra aici și  completa formularul “Vreau să devin fundraiser”. Poți să devii fundraiser pentru copii chiar dacă nu ești înscris în concurs însă îți dorești să te implici în cauzele pentru copii.
  2. Te contactăm și îți creăm o pagina personală de fundraising pe www.galantom.ro legată de acest eveniment.
  3. Promovezi cauza și pagina ta de fundraiser atât online, cât și offline în rețeaua ta socială, încercând să atragi în jurul tău cât mai multe persoane care să te susțină cu donații.

Este un altfel de crowdfunding, în care cel care implementează campania ești tu, scopul fiind acela de a susține dezvoltarea unor proiecte menite să aducă schimbare in comunitate.

Partea frumoasa este că, pe termen lung, binele formează un cerc magic în jurul celor care aleg să îl facă, deoarece beneficiarii schimbărilor la implementarea cărora contribuie vor fi tot ei, într-un fel sau altul.